آموزش کوکوی کدو سبز
مواد لازم:
کدو۳عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید یک قاشق
زعفران نوک قاشق چای خوری
دارچین نوک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
کدوها را شسته و بعد از پوست کندن، با رنده درشت رنده کنید. در ظرف برگهف (Berghoff) دیگر تخم مرغ را با چنگال بزنید تا کف کند. سپس آرد، نمک، زعفران و دارچین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. آرد باعث می شود که آب اضافی کدوی رنده شده جذب شده وکو کو شل نشود. حالا کدو را با این مواد مخلوط کنید و در تابه گردی که داخل آن روغن ریخته اید و آن را گرم کرده اید، بریزید. می توانید در این مرحله کمی شوید خشک هم به مواد اضافه کنید. در این صورت رنگ کوکوی شما سبزتر خواهد شد و عطر بهتری می گیرد. بعد از آن که تابه را روی گاز گذاشتید، شعله را برای مدت یک دقیقه زیاد کرده و سپس کم کنید، در ظرف برگهف (Berghoff)را بگذارید تا کدو بپزد و کوکو شکل خود را پیدا کند. حالا آن را مانند کوکوی سبزی برش بزنید و هر تکه را برگردانید و طرف برگهف (Berghoff) دیگر را هم در روغن سرخ کنید. در این مرحله نباید در ظرف را روی آن بگذارید تا کوکو تردتر و برشته تر شود.