تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات
طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
فر را روشن کنید و در دمای 350 درجه تنظیم کنید.
داخل یک سینی برگهف (Berghoff) متوسط را فویل بکشید و آن را با اسپری به روغن آغشته کنید و کنار بگذارید. سپس جو را در سینی پهن کنید و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. پس از آن، هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای 300 درجه قرار دهید.
در همین هنگام شیره ذرت، کرهی بادام زمینی، شکر قهوهای، کره و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کره بادام زمینی و شکر قهوهای آب شوند. مخلوط را از روی حرارت بردارید. وانیل و نمک را به آن اضافه کنید.
در یک ظرف بزرگ برگهف (Berghoff) جوهای برشته شده، سریال برنج، چوب شور، جوانه گندم برشته شده و کنجد را با هم مخلوط نمایید.
مخلوط جو را در یک ظرف برگهف (Berghoff) مناسب ریخته. تکههای شکلات را روی آن بریزید و در مخلوط جو فشار دهید. به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن بگذارید تا سرد شود.
تکه ها را بین کاغذ (فویل) بپیچید و در ظرفی قرار دهید که عاری از هوا باشد. میتوانید تا 3 روز در دمای اتاق یا تا 3 ماه در فریزر نگه داری کنید.