ما را در اینستاگرام همراهی کنید
سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

تهیه ماهی شکم پر

تهیه ماهی شکم پر

 

مـواد لازم برای 4 نفر

ماهی قزل‌آلا                                       1 عدد

پیاز خرد شده                                      1 لیوان

گشنیز خرد شده                                   1 لیوان

سیر تازه خرد شده                                5/0 لیوان

رب انار                                           3 قاشق غذاخوری

گردو                                               10 عدد

روغن کانولا                                      3 قاشق غذاخوری

کره                                                 1 قاشق غذاخوری

آب‌لیموی تازه                                      4 قاشق غذاخوری

 

نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه، زعفران  به میزان دلخواه

 

طـرز تـهـیـه

* رو و داخل شکم ماهی را با آب‌لیموی تازه آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

* پیاز را در تابه‌ برگهف (Berghoff) که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریخته‌اید، تفت دهید.

* پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.

* حالا گشنیز خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید.

* ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید.

* ته تابه‌ برگهف (Berghoff) نچسب را با 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و تابه برگهف (Berghoff) را در فر (با دمای 180 درجه سانتی‌گراد) بگذارید.

* پس از گذشت 40 دقیقه، ماهی آماده سرو کردن خواهد بود. البته 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن غذا برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید و آن را با یک قاشق غذاخوری کره آب شده آغشته کنید و بگذارید در فر برشته شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من