تهیه ماهی شکم پر
مـواد لازم برای 4 نفر
ماهی قزلآلا 1 عدد
پیاز خرد شده 1 لیوان
گشنیز خرد شده 1 لیوان
سیر تازه خرد شده 5/0 لیوان
رب انار 3 قاشق غذاخوری
گردو 10 عدد
روغن کانولا 3 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه، زعفران به میزان دلخواه
طـرز تـهـیـه
* رو و داخل شکم ماهی را با آبلیموی تازه آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
* پیاز را در تابه برگهف (Berghoff) که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریختهاید، تفت دهید.
* پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.
* حالا گشنیز خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید.
* ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید.
* ته تابه برگهف (Berghoff) نچسب را با 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و تابه برگهف (Berghoff) را در فر (با دمای 180 درجه سانتیگراد) بگذارید.
* پس از گذشت 40 دقیقه، ماهی آماده سرو کردن خواهد بود. البته 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن غذا برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید و آن را با یک قاشق غذاخوری کره آب شده آغشته کنید و بگذارید در فر برشته شود.