ما را در اینستاگرام همراهی کنید
سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

تهیه قارچ شکم پر با مرغ و پنیر

قارچ شکم پر با مرغ و پنیر

مواد لازم :

قارچ متوسط 20 عدد

پیاز 1 عدد

پنیر خامه ای 200 گرم

سینه مرغ 1 عدد

روغن جامد یا کره 2 قاشق غذاخوری

پنیر موزارلای رنده شده 1/2 لیوان

نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

طرز تهیه :

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، قارچ ها را بشویید و یا دستمال کاغذی خشک کنید.

ساقه و کلاهک قارچ را از هم جدا کنید سپس ساقه های قارچ را با چاقو خرد نمایید ؛ داخل ماهیتابه برگهف (Berghoff) روغن یا کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، پیاز و قارچ خرد شده را داخل ماهیتابه برگهف (Berghoff) بریزید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

داخل کاسه ای سینه مرغ چرخ شده و پنیر خامه ای بریزید و مخلوط کنید سپس مخلوط قارچ و پیاز تفت خورده را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید ( بهتر است مخلوط قارچ را گرم اضافه کنید ).

داخل سینی فر برگهف (Berghoff) را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، کلاهک های قارچ را با فاصله داخل سینی فر بچینید ، با استفاده از قاشق مقداری از مایه مرغ بردارید و داخل قارچ ها را با آن پر کنید.

پس از اینکه تمام قارچ ها پر شدند روی آن پنیر موزارلا بریزید و سینی را داخل فر قرار دهید ، حدود 10 – 15 دقیقه زمان برای پخت قارچ ها لازم است ( پس از 10 دقیقه قارچ ها را چک کنید ) ، پس از پخت قارچ های شکم پر را در ظرف برگهف (Berghoff) بریزید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من