ما را در اینستاگرام همراهی کنید
سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی

مرغ ترش گیلانی همان طور که از نام آن پیداست، مربوط به خطه ی سرسبز شمال کشورمان می باشد. غذاهای دیگری نیز مانند میرزا قاسمی، باقلا قاتق وجود دارد که فراتر از مرزهای گیلان رفته و در حال حاضر به عنوان غذای ملی ثبت شده است.

مواد لازم

مرغ: به قطعات دلخواه

لپه: نصف پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

پیاز: یک عدد

سیر: 5 تا 6 حبه

سبزی معطر(گشنیز، تره، نعناع، جعفری و خالواش): 300 گرم

آبغوره یا آب نارنج: نیم پیمانه

نمک، فلف، زعفران و زرچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی

لپه ها از شب قبل در آب خیس کنید. ابتدا پیاز را خرد کنید. پیازها را در روغن تفت دهید. تکه های مرغ را روی پیاز بچینید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.تکه های مرغ را روی پیاز بچینید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

لپه های خیس شده را به مرغ و پیاز اضافه کنید. حالا کمی مواد را با هم تفت دهید. بر روی مواد آب به مقدار لازم بریزید و شعله را کم کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه مرغ ترش گیلانی, سیر له شده را به همراه سبزیجات معطر خرد شده در ظرف  برگهف (Berghoff) جدا در روغن تفت دهید.بعد از اینکه تکه های مرغ و لپه ها کمی له شدند، آن گاه سبزی و سیر سرخ شده را به آن اضافه کنید. در مرحله آخر نمک، فلفل، زعفران و آب نارنج را اضافه کنید. حالا تخم مرغ ها را داخل کاسه   برگهف (Berghoff)بشکنید و خوب به هم بزنید. زمانی که خورش شما خوب جا افتاد و پخته شد، در ادامه تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا تخم مرغ ها بسته شود. خورش شما بعد از 10 دقیقه آماده خوردن می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من