ما را در اینستاگرام همراهی کنید
سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

طرز تهیه شیرینی رنگی ماکارون

طرز تهیه شیرینی رنگی ماکارون

مواد لازم برای۴۰ تا ۵۰ عدد ماکارون:

بادام بدون پوست گرفته پودر شده                      ۱۲۰ گرم

سفیده تخم مرغ                                             ۲ عدد حدود ۶۰ گرم

نمک میوه                                                      کمی‌

پودر قند                                                        ۱۵۰ گرم

 

 مواد لازم برای تهیه مواد میانی ماکارون:

شکلات تخته‌ای                          120 گرم

خامه                                        100 میلی لیتر

مواد انتخابی برای تنوع رنگ و طعم :

رنگ قرمز                                        ۱۰ قطره

رنگ زرد                                          ۱۰ قطره

رنگ سبز                                        ۱۰ قطره

پودر کاکائو                                      ۲ قاشق غذاخوری

پسته پودر شده                               ۲ قاشق غذا خوری

وانیل                                              مقداری

فر رو روی درجه حرارت 150 درجه روشن می کنیم و مدت 10 تا 15 دقیقه می ذاریم گرم شه (در حین استراحت ماکارون ها).

بادام را آسیاب کرده و از الک رد کنید تا مطمئن باشید کاملا حالت پودری داشته باشد. سفیده را همراه نمک با همزن بزنید و پودر قند را قاشق قاشق به آن اضافه کنید و کاملا بزنید تا حسابی‌ پفکی و سبک شود. بعد پودر بادام را اضافه کرده و با مفتول دستی‌ مخلوط کنید. برای طعم قهوه ای، پودر کاکائو و مواد را به سفیده و پودر بادام اضافه کرده و با مفتول مخلوط می‌کنید . دو عدد سینی فر‌ را آماده کرده کاغذ انداخته . خمیر ماکارون را داخل قیف ریخته ( می‌توانید ماسوره گرد سرش قرار بدید ) یا سر قیف را حدود ۸ میلیمتر با چاقو ببرید منظور نوک قیف است. و روی کاغذ با فاصله و به صورت کوچک کوچک و گرد و هم اندازه از خمیر ماکارون می‌ریزید. به این صورت که دستتون را روی سینی گذاشته یک فشار کوچک و سریع بر می‌دارید و بعدی را می‌ریزید. بعد از اتمام ماکارونها کمی‌ روی سینی پخش می‌شوند ولی‌ سطح رویشون کاملا صاف است. قطر هر ماکارون بعد از پخت دو و نیم سانتیمتر است. پس موقعی که با قیف کار می‌کنید حواستان جمع باشد که زیاد فشار ندید که بزرگ در بیاد و پهن بشه. برای‌ اینکه کاغذ روغنی از روی سینی تکان نخورد و ثابت بماند ،کمی‌ از مایه ماکارونها را ۴ گوشه سینی مالیده و کاغذ روغنی را روش قرار می‌دهید. بعد شروع به زدن ماکارون می‌کنید. سینی را چند بار روی میز آرام می‌کوبیم و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا رویه ماکارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت 20 دقیقه روی پنجره وسط فر می‌پزیم.

در یک فیلم دیدم که بعد از پخت سینی را از فر‌ خارج کرد خیلی‌ آهسته کاغذ شیرینی‌‌ها را از سینی بیرون کشید و روی میز کارش قرار داد. بعد روی سینی را با اسپری آب پاشید و دوباره آهسته و آروم کاغذ شیرینی‌‌ها را روی سینی که با آب مرطوب شده بود کشید و چند دقیقه بهشون زمان داد بعد خیلی‌ راحت از روی کاغذ جدا کرد و در ظرف دیگه گذاشت.

برای تهیه مواد میانی شکلاتی: شکلات را به قطعات کوچک خرد کرده. سپس خامه را می‌جوشانید بعد شکلات را به آن اضافه کرده هم می‌زنید تا آب شود بعد اجازه می‌دهید خنک شود .بعد با همزن یا مفتول دستی‌ می‌زنید تا فرم بگیرد.مواد میانی را در قیفی ریخته که سوراخ کوچکی دارد و یکی‌ یکی‌ روی ماکارونها را پر می‌کنید ( سطحی که روش صاف است از مواد میگذارید ) بعد ماکارون دومی‌ هم روش قرار داده و روی ماکارون ها رو با پودر پسته تزئین می کنید (در صورت دلخواه) و تا موقع سرو در جای خنکی نگهداری می‌کنید. بهترین زمان برای مصرف ماکارون‌ها ۱ تا ۲ روز است. اما شما به راحتی میتوانید ماکارونها را هم فریز کنید به این صورت که روی کاغذ پوستی داخل قوطی دربسته بچینید و در فریزر قرار بدید. ماکارونها داخل قوطی و مابین کاغذ پوستی حدود ۱ تا ۲ هفته خنک و خشک باقی‌ می‌مانند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من