ما را در اینستاگرام همراهی کنید
سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

طرز تهیه شکلات خانگی

طرز تهیه شکلات خانگی به روش ساده

مواد لازم:

نصف پیمانه کره

1/3 پیمانه پودر کاکائو

¼ پیمانه شکر قهوه‌ای

¼ پیمانه شیر

3.5 پیمانه پودر شکر

یک قاشق چایخوری وانیل

30 شکلات کارامل وانیلی

یک قاشق غذاخوری آب

دو پیمانه بادام زمینی

نصف پیمانه شکلات نیمه تلخ

نصف پیمانه شکلات شیری

طرز تهیه:

  1. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل کره بمالید تا چرب شود. سپس آن را کنار بگذارید.
  2. در کاسه مایکروفر، کره را بریزید. بدون در با قدرت 100 درصد به مدت 1 تا 1.5 دقیقه آن را حرارت دهید تا کره آب شود. آن را هم بزنید. دوباره 30 ثانیه دیگر در مایکروفر قرار دهید. شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. فاج را روی سطح سینی بریزید.
  3. در یک کاسه برگهف (Berghoff) دیگر، کارامل ها و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت 2 تا 2.5 دقیقه در درجه 50 درصد مایکروفر قرار دهید تا کارامل ها آب شوند. یک بار هم بزنید. سپس بادام زمینی را اضافه کنید و دوباره 45 تا 60 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا نرم شوند. مخلوط کارامل را روی فاج بریزید.
  4. در کاسه ی کوچک برگهف (Berghoff)، شکلات نیمه تلخ و شکلات شیری را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت 2 تا 2.5 دقیقه در درجه 50 درصد مایکروفر قرار دهید تا کاملا آب شوند. آنها را روی لایه کاراملی بریزید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از اینکه فاج خودش را گرفت، فویل را بردارید و آن را به مربع های کوچک برش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من