آموزش کیک هویج و گردو و دارچین
مواد لازم برای کیک هویج:
آرد 1 و 3/4 پیمانه سرخالی
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
هویج رنده شده 2 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
مغز گردو 1/2 پیمانه
طرز تهیه کیک هویج و گردو و دارچین:
برای تهیه کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه میکنیم. آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم. در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه میکنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود. کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب میریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.) بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا میکنیم. و در ظرف برگهف (Berghoff) مورد نظر برمیگردانیم. کیک هویج شما آماده شده است. در صورت دلخواه میتوانید آن را با خامه تزیین کنید.