آموزش ساندویچ فرانسوی گرم
مواد لازم:
نان فرانسوی بلند=1 عدد
پنیر کرافت شیشه ای=4 قاشق غذاخوری
مایونز=2 قاشق غذاخوری
سس خردل=کمی
سس کچاپ=کمی
کاهو خرد شده=به مقدار لازم
خیارسبز حلقه شده=1 عدد
گوجه فرنگی حلقه شده=1 عدد
زیتون سیاه حلقه شده=4 عدد
تخم مرغ آبپز حلقه شده=1 عدد
کالباس مکعبی شده=به مقدار لازم
پنیر ورقه ای=2 عدد
طرز تهیه:
- نان را از وسط باز کنید.
- یک طرف نان را با قاشق پنیر کشیده سپس طرف دیگر نان را سس مایونز کشیده و کمی کچاپ ریحته و روی کچاپ چند قطره سس خردل بریزید سپس دو طرف نان را روی هم فشار دهید تا مواد جذب هم شوند.
- مواد مورد نیاز را لای نان گذاشته سپس پنیر ورقه ای را روی مواد بگذارید.
- نان را در آلومینیوم پیچیده سپس به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن ذوب شده و ساندویچ کمی گرم شود.
- ساندویچ را از فر خارج کرده با کارد به صورت رول بریده و همراه با سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.