ما را در اینستاگرام همراهی کنید
سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

آموزش ساندویچ فرانسوی گرم

آموزش ساندویچ فرانسوی گرم

 

مواد لازم:

 

نان فرانسوی بلند=1 عدد

پنیر کرافت شیشه ای=4 قاشق غذاخوری

مایونز=2 قاشق غذاخوری

سس خردل=کمی

سس کچاپ=کمی

کاهو خرد شده=به مقدار لازم

خیارسبز حلقه شده=1 عدد

گوجه فرنگی حلقه شده=1 عدد

زیتون سیاه  حلقه شده=4 عدد

تخم مرغ آبپز حلقه شده=1 عدد

کالباس مکعبی شده=به مقدار لازم

پنیر ورقه ای=2 عدد

 

طرز تهیه:

  1. نان را از وسط باز کنید.
  2. یک طرف نان را با قاشق پنیر کشیده سپس طرف دیگر نان را سس مایونز کشیده و کمی کچاپ ریحته و روی کچاپ چند قطره سس خردل بریزید سپس دو طرف نان را روی هم فشار دهید تا مواد جذب هم شوند.
  3. مواد مورد نیاز را لای نان گذاشته سپس پنیر ورقه ای را روی مواد بگذارید.
  4. نان را در آلومینیوم پیچیده سپس به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن ذوب شده و ساندویچ کمی گرم شود.
  5. ساندویچ را از فر خارج کرده با کارد به صورت رول بریده و همراه با سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من