ما را در اینستاگرام همراهی کنید
سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

آموزش خورش خلال بادام

آموزش خورش خلال بادام

مواد لازم: برای 4 نفر:

گوشت گوساله:700 گرم

بادام خلال شده:100 گرم

پیاز:1 عدد متوسط

لیمو عمانی :به مقدار دلخواه

زرشک سیاه:3/1 فنخان

زعفران و نمک : به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق

طرز تهیه:

خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف برگهف (Berghoff) آب خیس میکنیم. گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم. پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان برگهف (Berghoff) آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.1 ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی. این خورش بومی شهر کرمانشاه است که در مجالس در این شهر مصرف میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من