آموزش پاستا با قارچ و پینر
پاستای خوشمزه و لذیذ قارچ و پنیر خود را با پاستا پز برگهف تجربه کنید
مواد مورد نیاز برای 4 نفر:
پنه تک ماکارون 500 گرم
فیله مرغ 400 گرم
قارچ حلقه شده 500 گرم
خامه غلیظ 2 فنجان
پیاز خلال شده 2 فنجان
سیر له شده 3 تا 4 حبه
پنیر پارمژان رنده شده 1 فنجان
روغن زیتون تک ماکارون 2 قاشق غذاخوری
آرد تک ماکارون 2 قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
آویشن ، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
دو قاشق روغن را در ماهیتابه برگهف (Berghoff) گرم می کنیم و 1 فنجان پیاز را در آن تفت داده، فیله مرغ خلال شده را با آن سرخ می کنیم.نمک، فلفل و سیر له شده را به آن اضافه کرده با نصف فنجان آب به مدت 15-20 دقیقه می پزیم. قارچ ها را در ماهیتابه برگهف (Berghoff) جدا با مقداری کره، نمک و پودر سیر سرخ می کنیم، وقتی کاملا آب آن کشیده شد به فیله مرغ اضافه می کنیم. باقیمانده پیاز را با خامه به مرغ و قارچ اضافه کرده و بهم می زنیم، پنه پخته و آبکشی شده را در قابمله برگهف (Berghoff) ریخته و به آن روغن زیتون اضافه می کنیم. سپس خوراک پنه را در ظرف برگهف (Berghoff) دلخواه ریخته و روی آن پنیر پارمیژان می ریزیم.