ما را در اینستاگرام همراهی کنید
سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

آموزش پاستا با قارچ و پینر

آموزش پاستا با قارچ و پینر

پاستای خوشمزه و لذیذ قارچ و پنیر خود را با پاستا پز برگهف تجربه کنید

مواد مورد نیاز برای 4 نفر:

پنه تک ماکارون 500 گرم

فیله مرغ 400 گرم

قارچ حلقه شده 500 گرم

خامه غلیظ 2 فنجان

پیاز خلال شده 2 فنجان

سیر له شده 3 تا 4 حبه

پنیر پارمژان رنده شده 1 فنجان

روغن زیتون تک ماکارون 2 قاشق غذاخوری

آرد تک ماکارون 2 قاشق غذاخوری

کره 100 گرم

آویشن ، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

دو قاشق روغن را در ماهیتابه  برگهف (Berghoff) گرم می کنیم و 1 فنجان پیاز را در آن تفت داده، فیله مرغ خلال شده را با آن سرخ می کنیم.نمک، فلفل و سیر له شده را به آن اضافه کرده با نصف فنجان آب به مدت 15-20 دقیقه می پزیم. قارچ ها را در ماهیتابه برگهف (Berghoff) جدا با مقداری کره، نمک و پودر سیر سرخ می کنیم، وقتی کاملا آب آن کشیده شد به فیله مرغ اضافه می کنیم. باقیمانده پیاز را با خامه به مرغ و قارچ اضافه کرده و بهم می زنیم، پنه پخته و آبکشی شده را در قابمله  برگهف (Berghoff) ریخته و به آن روغن زیتون اضافه می کنیم. سپس خوراک پنه را در ظرف برگهف (Berghoff) دلخواه ریخته و روی آن پنیر پارمیژان می ریزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من