آموزش سوپ شیر
مواد لازم:
جو 250 گرم
اب مرغ یا گوشت بدون نمک 1 پیمانه
هویج نگینی شده 150 گرم
ذرت 50 گرم
سیب زمینی 2 عدد متوسط
شیر 1 لیتر
خامه 100 گرم
نمک و آبلیمو به مقدار لازم
((جعفری یا گشنیز برای تزیین))
طرزتهیه:
جو- اب مرغ-هویج-سیب زمینی را در ظرف برگهف (Berghoff) میریزم و اجازه میدهیم تا کامل پخته شود بعد از طبخ کامل شیروخامه رایکدست کرده وبه مواد اضافه میکنیم بعدازجوشیدن کامل شیر با مواد اجاق را خاموش میکنیم و هنگام سرو نمک و ابلیمورا به ان اضافه میکنیم دقت کنید اگر قبل از اتمام وخاموش کردن اجاق نمک را اضافه کنیم سوپ به دلیل داشتن شیربریده میشود.