آموزش جوجه بریان
طرز تهیه:
فر را با دمای 225 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
جوجههای درسته را داخل سینی فر میگذاریم به طوری که سینه آنها بالا قرار گیرد. داخل حفره شکم هر جوجه، 2 ساقه آویشن تازه و نیمی از لیموترش را قرار میدهیم.
پوست قسمت سینه را با کمک دست کمی جدا کرده و باقیمانده آویشن را به همراه جعفری زیر پوست آن قرار داده و کامل پخش میکنیم. نیمه دیگر لیموترش را روی سطح جوجهها فشار داده و آب آنها را روی تمامی سطح جوجه میریزیم. کره را هم روی تمام سطح جوجه میمالیم و سپس با نمک و فلفل مزهدار میکنیم.
جوجهها را به مدت 45 تا 50 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم. در نیمه پخت، جوجه ها را میچرخانیم و میگذاریم تا پوست سمت سینه مرغها طلائی مایل به قهوهای شود و اگر دماسنج آشپزی را داخل ران مرغ فرو کنیم دمای آن 180 درجه سانتیگراد باشد.
بعد از پخت، جوجه را از فر خارج کرده و 10 دقیقه میگذاریم تا کمی خنک شود. سپس با کمک چاقوی مناسب جوجهها را از طول به دو قسمت برش داده و با برگ تازه آویشن و برشهای لیمو ترش تازه تزیین و سرو میکنیم.