ما را در اینستاگرام همراهی کنید
سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

سوالی دارید؟ تماس بگیرید

0919-1622899

آموزش جوجه بریان

آموزش جوجه بریان

طرز تهیه:

فر را با دمای 225 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

جوجه‌های درسته را داخل سینی فر می‌گذاریم به طوری که سینه آن‌ها بالا قرار گیرد. داخل حفره شکم هر جوجه، 2 ساقه آویشن تازه و نیمی از لیموترش را قرار می‌دهیم.

پوست قسمت سینه را با کمک دست کمی جدا کرده و باقیمانده آویشن را به همراه جعفری زیر پوست آن قرار داده و کامل پخش می‌کنیم. نیمه دیگر لیمو‌ترش را روی سطح جوجه‌ها فشار داده و آب آن‌ها را روی تمامی سطح جوجه می‌ریزیم. کره را هم روی تمام سطح جوجه می‌مالیم و سپس با نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم.

جوجه‌ها را به مدت 45 تا 50 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم. در نیمه پخت، جوجه ها را می‌چرخانیم و می‌گذاریم تا پوست سمت سینه مرغ‌ها طلائی مایل به قهوه‌ای شود و اگر دماسنج آشپزی را داخل ران مرغ فرو کنیم دمای آن 180 درجه سانتی‌گراد باشد.

بعد از پخت، جوجه را از فر خارج کرده و 10 دقیقه می‌گذاریم تا کمی خنک شود. سپس با کمک چاقوی مناسب جوجه‌ها را از طول به دو قسمت برش داده و با برگ تازه آویشن و برش‌های لیمو ترش تازه تزیین و سرو می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من