طرز تهیه شیرین پلو با مرغ:
ابتدا سینه کامل مرغ را در قابلمه برگهف (Berghoff) گذاشته، کمی آب و به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید. آب باید روی سینه را بگیرد.
قابلمه را روی شعله زیاد بگذارید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده یکی از پیاز ها را پوست گرفته، چهار قاچ کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. تا زمانیکه مرغ با شعله آرام بپزد به سراغ بقیه مواد می رویم.
برنج را آبکش کرده و خلال پسته و بادام را در گلاب خیس می دهیم.
۲ عدد پیاز باقی مانده را پوست گرفته و رنده می کنیم، سپس در یک تابه بزرگ با کمی روغن زیتون روی شعله کم تفت می دهیم تا کمی سبک شود.
هویج ها پوست گرفته و به صورت خلال های باریک ۲ سانتی متری خرد می کنیم.
در تابه بزرگ برگهف (Berghoff) ، کمی روغن زیتون ریخته روی شعله کم قرار می دهیم و هویج ها را تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.
سپس ۱ یا ۲ قاشق شکر، کمی زعفران و حدود نصف پیمانه آب به هویج ها اضافه کرده و در تابه برگهف (Berghoff) را می بندیم تا هویج ها خوب بپزند ولی حواستان باشد که له نشود.
در نهایت آب هویج ها تمام می شود و باز کمی با همان روغن اولیه تفت می خورد.
زرشک را پاک کرده، شسته و در یک آبکش کنار می گذاریم تا خشک شود.
خلال پوست پرتقال را باید چند مرحله در آب خیس کرد و آب آنرا عوض کرد تا تلخی آن گرفته شود.
در مرحله آخر گرفتن تلخی پوست پرتقال ۳ تا ۴ قاشق شکر و کمی زعفران اضافه کرده و بگذارید آب آن کم شود ولی خیلی غلیظ نباشد. این آب را که دیگر تلخ نیست دور نمی ریزیم و در زمان اضافه کردن خلال ها به مواد دیگر آن را هم اضافه می کنیم.
حالا سینه مرغ پخته شده را از قابلمه برگهف (Berghoff) خارج کرده و تکه تکه می کنیم. این تکه ها را به تابه پیاز رنده شده و سرخ شده اضافه می کنیم و روی شعله کم، کمی تفت می دهیم.
زرشک را به تابه اضافه می کنیم و مواد را دائم هم می زنیم تا زرشک ها نسوزند.
سپس هویج و خلال پوست پرتقال را به مرغ اضافه کرده و زیرو رو می کنیم. در این مرحله مواد را می چشیم و اگر باز شیرینی لازم داشت شکر اضافه می کنیم.
شعله را در کمترین حالت ممکن قرار داده درب تابه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می بندیم تا طعم ها کاملاً باهم ترکیب شوند.
در این مرحله خلال پسته و بادام را از گلاب خارج کرده و با مواد مخلوط می کنیم.
در ظرف سرو برنج و مواد شیرین پلو را به صورت لایه لایه اضافه می کنیم.
حالا سینه مرغ پخته شده را از قابلمه برگهف (Berghoff) خارج کرده و تکه تکه می کنیم. این تکه ها را به تابه پیاز رنده شده و سرخ شده اضافه می کنیم و روی شعله کم، کمی تفت می دهیم.
زرشک را به تابه اضافه می کنیم و مواد را دائم هم می زنیم تا زرشک ها نسوزند.
سپس هویج و خلال پوست پرتقال را به مرغ اضافه کرده و زیرو رو می کنیم. در این مرحله مواد را می چشیم و اگر باز شیرینی لازم داشت شکر اضافه می کنیم.
شعله را در کمترین حالت ممکن قرار داده درب تابه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می بندیم تا طعم ها کاملاً باهم ترکیب شوند.
در این مرحله خلال پسته و بادام را از گلاب خارج کرده و با مواد مخلوط می کنیم.
در ظرف سرو برگهف (Berghoff) برنج و مواد شیرین پلو را به صورت لایه لایه اضافه می کنیم.