آموزش پخت کشمش پلو با مرغ
کشمش پلو با مرغ یکی از غذاهای معروف و محبوب آمل است که بیشتر به عنوان نذری در ماه محرم طبخ میشود.
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را شسته و پوست آن را جدا میکنیم و مرغ را به شش یا هشت تکه تقسیم نموده و با نمک، فلفل و ادویه مزهدار میکنیم. بعد مرغهای مزهدار شده را با مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ مینماییم. در آخر رب نارنج را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و به همراه پیازداغ روی مرغهای سرخشده میریزیم و اجازه میدهیم تا کاملا بپزند.اگر دوست دارید میتوانید مقداری کرفس را جداگانه سرخ کرده و با مواد مخلوط کنید. برنج را در ظرف برگهف (Berghoff) مناسب به مرحله آبکشی رسانده و آبکش نموده و دم میکنیم. کشمشها را شسته و سرخ نموده سپس مقداری از برنج دم کرده، کشمش، زعفران و روغن حیوانی داغ کرده را با هم مخلوط میکنیم.در ظرف سرو برگهف (Berghoff) ابتدا پلوی ساده را کشیده، تکههای مرغ را بر روی آن قرار داده و مخلوط کشمش و برنج را روی آن میدهیم و سرو مینماییم.
نکات:
۱) اگر مرغ را با حرارت ملایم سرخ کنید، در حین سرخ شدن، پخته میشود و نیازی به زمان پخت جداگانه ندارند.
۲) اگر دوست دارید به جای رب نارنج از رب انار ترش استفاده کنید یا آن را حذف کنید.
۳) اگر در حین جوشیدن برنج یک عدد لیمو عمانی داخل آب بیندازید عطر خیلی خوبی به برنج شما میدهد.
۴) این غذا در دستور اصلی کرفس ندارد.