آموزش استیک خانگی
استیک(به انگلیسی: Steak)، به قسمتی از گوشت راسته گاو گفته می شود که دارای رگه هایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب می کنند و یا در روغن سرخ می نمایند. استیک را معمولاً در کنار سیب زمینی و انواع سبزیجات پخته شده و سالاد سیزر صرف می کنند. این غذا از لحاظ طعم شبیه کباب برگ و کباب چنجه می باشد و در کشورهای مختلف نیم کره شمالی به سبک های متفاوت و متنوع پخته می شود.
مواد لازم:
تکه های استیک ( گوشت گوساله) 6 عدد
پیاز 1عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
فلفل سبز 1 عدد بزرگ
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
سس کچاپ به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت را به تکه های نازک برش دهید.تکه های استیک را در ظرف برگهف (Berghoff) عمق داری بریزید.پیاز، گوجه فرنگی، فلفل سبز را در مخلوط کن برگهف (Berghoff) ریخته خوب با هم مخلوط کنید تا سس نرمی بدست آید، سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.سس بدست آمده را روی تکه های استیک ریخته و با دست مواد را با هم مخلوط کنید، بطوریکه تمام سطح استیک ها به سس آغشته شود. ظرف را به مدت 1 روز کامل در یخچال قرار دهید تا استیک مزه دار شوند.تکه های استیک را روی توری قرار داده با حرارت کم بپزید. در انتهای کار کمی روغن زیتون با سس کچاپ را با هم مخلوط کرده، در حین پخت با یک برس روی استیک بکشید. استیک ها را در ظرف برگهف (Berghoff) چیده اطراف آن را با جعفری و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.