سوفله بادمجان با سویا
مواد لازم:
بادمجان سرخ شده و خرد شده: 3 عدد
تخم مرغ: 5 عدد
پنیر پیتزا : 100 گرم
سویای ریز مکسوی: 100 گرم
پیاز رنده شده :1 عدد
نمک،فلفل،ادویه
سس سفید :یک پیمانه
روغن مایع: 1تا 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس :
کره: 50 گرم
شیر: 1 لیوان
آرد سفید: 2 قاشق سوپ خوری
خامه: 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازمدر ظرف مناسب را چرب می کنیم و مواد را ریخته و سطح آن را صاف می کنیم و پنیر پیتزای رنده شده را در سطح می پاشیم
طرز تهیه:
ابتدا سویا را خیس کرده همراه با پیاز تفت می دهیم و نمک ،فلفل و ادویه را اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را شکسته و زرده را از سفیده جدا می کنیم. 5 زرده تخم مرغ را می زنیم و با بادمجان مخلوط کنید سپس مایع سویا و پیاز تفت داده شده را اضافه کنید. از سفیده تخم مرغ ها 3 تا سفیده را می زنیم تا پف کند و سبک شود. سس سفید را به مخلوط اضافه می کنیم. در انتها سفیده زده شده را اضافه می کنیم.
و در در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت به صورت بن ماری طبخ می کنیم.
کره را در یک قابلمه کوچک نچسب بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از آن، شیر را کم کم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. حالا خامه و نمک و فلفل را اضافه کنید و مقدار دیگری حرارت دهید تا سس غلیظ شود. به این ترتیب سس آماده می شود.