آموزش کیک فنجانی
آموزش کیک فنجانی بدون فر
مواد لازم :
آرد چهار قاشق غذاخوری
شکر چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو دو قاشق چایخوری
وانیل کمی
تخم مرغ ١عدد
شیر پنج قاشق غذاخوری
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
اول همه مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم. سپس تخم مرغ را میزنیم. بعد شیر و روغن را میافزاییم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. فنجانهای کیک را کمی چرب میکنیم. مواد را تا نصف فنجان میریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن میچینیم و روی گاز میگذاریم. آب که جوش آمد در قابلمه برگهف (Berghoff) را به مدت پانزده دقیقه دمکنی میگذاریم. بسپس قابلمه برگهف (Berghoff) را از روی گاز برمیداریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمیکنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین میکنیم. توجه داشته باشید این دستور برای دو فنجان کیک است.