آموزش خوراک مرغ با سس سیر
زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم: برای 6 نفر:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 6 عدد
روغن: 2 قاشق غذاخوری
کره: 2 قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل: نصف قاشق چایخوری
کدوی متوسط: 4 عدد که به حلقههای
نیم سانتیمتری تقسیم شده باشد.
پیاز خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم: برای تهیه سس :
کره: 2 قاشق غذاخوری
آرد: 3 قاشق غذاخوری
سیر له شده: یک و نیم قاشق چایخوری
آب: یک و یک چهارم پیمانه
پودر فشرده مرغ: 2 قاشق چایخوری
پنیر خامهای: 100 گرم که به قطعات مکعبی خرد شده باشد.
ماکارونی پخته شده داغ: مقداری
طرز تهیه:
- در یک تابه متوسط برگهف (Berghoff) ، مرغ را در کره روی حرارت متوسط بپزید. برای اینکار هر طرف مرغ را به مدت 9- 8 دقیقه یا تا زمانی که آب مرغ بیرون بیاید، بپزید سپس روی آنها نمک و فلفل بپاشید.
مرغها را بیرون آورید و گرم نگه دارید. • در همین تابه برگهف (Berghoff)، کدو و پیاز را 5- 4 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، سرخ کنید. در قابلمهای بزرگ، کره را ذوب کنید.
آرد و سیر له شده را به کره اضافه کنید، سپس آب و پودر مرغ را بتدریج به آن بیافزایید. مواد فوق را به مدت 2 دقیقه بجوشانید و هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس حرارت را کم کرده و پنیر خامهای را به آن اضافه کنید و در این حین مرتب مواد را هم بزنید. سس تهیه شده را روی مرغ ، سبزیجات و ماکارونی بریزید.