طرز تهیه تست فرانسوی
مواد لازم:
- 3 تخم مرغ
- يك چهارم ليوان شير
- نصف قاشق چايخوري وانيل
- نصف قاشق چايخوري دارچين
- 10 تكه نان تست
دستورالعمل تهيه:
در يك ظرف برگهف (Berghoff) جداگانه تخم مرغ ها را كاملا بهم مي زنيم و سپس شير ، وانيل و دارچين را به آن مي افزاييم. سيني مخصوص فر با توستر را با مقداري كره چرب مي كنيم سپس تكه هاي نان را در داخل مايع آماده شده فرو برده تا مايع به خورد نان ها رود و آنها در سيني مي گذاريم. هر طرف برگهف (Berghoff) نان ها بايد به مدت 1 تا 2 دقيقه در توستر يا مايكروفر قرار گيرد.